Apply now: A room + work in interior design

Apply now: A room + work in interior design

(In English below)

 

Huone tarjolla Hermannissa syyskuulle

Lapsiperhe hakee visuaalista kämppistä asumaan kanssaan noin neljäksi viikoksi syyskuun aikana.

"Asumme Etelä-Hermannissa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meillä olisi kalustettu vierashuone opiskelijalle tai tilapäistä kotia etsivälle tekijälle.  Toiveena olisi, että kämppiksellä olisi osaamista ja halua avustaa sisustukseen liittyvissä tehtävissä, kun meiltä ei värisilmää löydy. Apuasi kaivataan mm. seuraavissa asioissa: seinien maalaus, poraaminen ja muu kodin ilmettä koskeva neuvonanto n. 25- 28 tunnin edestä.

Meillä on ollut aikaisemmin sukulaisia ja ystäviä viihtymässä meillä muutamasta päivästä kuukauteen, joten ilomielin otetaan uusi kämppis vastaan, varsinkin lapset tykkäävät. Vuokra kyseiseltä ajalta olisi 145 euroa ja siihen sisältyvät vesi, netti ja sähkö."

Hakemukset tähän asuntoon + työhön sekä yhteydenotot lisätietoja varten: 

yc.felin@gmail.com

 

A room in Hermanni for September

Family with 2 kids are happy to welcome a visually talented roommate during September (approximately 4 weeks).

"We are located in South-Hermanni, Helsinki with great public connections. We are offering a furnished guest room for example to a student or worker looking for a temporary home. We wish that our talented roommate will have experience in interior design, because we are missing that ourselves. We would need your help with following tasks; painting walls, drilling and some other counselling regarding the look of our home (25-28 hours max).

We are used to hosting our family and friends in our home and especially our children love meeting new faces. Rent would be 145 euros including water, internet and electricity."

For applications and if you have any questions, please contact:

yc.felin@gmail.com

Yksiö ja työtä Herttoniemessä

Yksiö ja työtä Herttoniemessä

Asumisen kulttuuri muuttuu - yhteisön rooli korostuu uudella tavalla

Asumisen kulttuuri muuttuu - yhteisön rooli korostuu uudella tavalla