Homma himaan pikatreffailee Helsinki Design Weekillä!

Homma himaan pikatreffailee Helsinki Design Weekillä!

Helsinki Design Weekin tämän vuoden teema on kysymyksienja vastauksien etsiminen. Teema pureutuu vahvasti yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Tarkasteltavia teemoja ovat muun muassa kaupunkien kehitys, koulutus ja oppiminen, kestävä kehitys, tilat ja talot sekä luovien alojen yrittäjyys ja yhteistyö. Muotoilu ei ole vain tuotteita ja tavaroita, vaan yhä enemmän parempien palveluiden ja toimivamman yhteiskunnan tekemistä.

Homma himaan tuo Design Weekin keskusteluun nuoret sekä työn ja asunnon yhdistämisen. Suomessa on lähes 2000 asunnotonta nuorta. Luku moninkertaistuu, kun otetaan huomioon kavereiden luona majailevat sohvasurffaajat ja vanhempien luona asuvat, omaan asuntoon haluavat nuoret. Työttömiä nuoria on noin 76 000. Omilleen, etenkin vieraalle paikkakunnalle muuttavat nuoret joutuvat usein rakentamaan sosiaaliset verkostonsa kokonaan uudelleen, kaikille se ei ole helppoa. Homma himaan takaa nuorelle asunnon, työn ja ympärillä olevan yhteisön yhdessä paketissa.  

Millaista on tulevaisuuden yhteisöasuminen? Millaisia, kiinnostavia komboja syntyy, kun yhdistetään koti, työ ja yhteisö. Homma himaan tuottaa uutta työtä ja uusia asuntoja yhdistelemällä olemassaolevia resursseja tavalla, jossa inhimillinen kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Samalla etsitään ratkaisuja ihmisten yksinäisyyteen ja saadaan erilaiset ja eri-ikäiset kohtaamaan enemmän.

Kesän aikana olemme aktiivisesti etsineet kumppaneita, jotka ovat halukkaita kokeilemaan ensimmäisten joukossa Homma himaan -palvelua. Kesän työrupeama huipentuu Design Week -tapahtumaan, jossa kumppanit, nuoret ja muut kiinnostuneet kohtaavat. Inspiroidu, ideoi ja pikatreffaile kumppaneita ja kokeiluissa mukana olevia nuoria! Pysy kuulolla, tiedotamme ajankohdasta ja paikasta myöhemmin!

 

Homma himaan on askel kohti ekologisempaa yhteiskuntaa

Homma himaan on askel kohti ekologisempaa yhteiskuntaa

Mitä Homma himaan puuhaa kesällä?

Mitä Homma himaan puuhaa kesällä?