Palkkaamme kokeilukoordinaattorin!

Palkkaamme kokeilukoordinaattorin!

Sinustako Homma himaan kokeilukoordinaattori?

Tarvitsemme innostuneen tekijän kehittämään kanssamme nuorten hyvinvointia lisäävää, asumisen, työn ja yhteisöllisyyden yhdistävää palvelua. Palvelumme kehittäminen on alkuvaiheessa ja nyt testaamme palvelun osa-alueita.

Mikä on Homma himaan?

Luomme digitaalisen alustan, joka tukee nuoria itsenäisen elämän alkuun takaamalla nuorille sekä asunnon että työtä. Samalla ratkaisu mahdollistaa myös uudenlaisten sosiaalisten verkostojen ja yhteisöjen syntymisen sekä vuorovaikutuksen jokapäiväisessä elämässä. Ratkaisu parantaa nuorten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskuntaan asunnon ja työn kautta.

Tarvitsemme sinua kehittämään palveluamme kartoittamalla erilaisia yhteistyötahoja, jotka voisivat tarjota nuorille työn ja asunnon. Olet myös mukana palvelun ideoimisessa ja
kehittämisessä. Pääset mukaan innostuneeseen ja ammattitaitoiseen porukkaan, johon kuuluu muun muassa nuorisotyön, palvelumuotoilun, sosiaalipsykologian, ohjelmistokehityksen ja viestinnän osaamista.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta kokeilu- ja kehittämistoiminnasta ja että olet kiinnostunut uudenlaisten ratkaisujen kehittämisestä nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi. Tehtävä ei vaadi tiettyä koulutustaustaa, vaan työn kannalta sopivin henkilö valitaan.

Työ jatkuu syksyyn siten että työtä kertyy yhteensä noin yhden kuukauden kokopäiväisen työn verran. Työtä on mahdollista tehdä myös puolipäiväisesti. Työsuhteen ajankohdat ovat neuvoteltavissa.

Haastattelupäivät ovat 8.6. ja 9.6.
Ota yhteyttä: Jyri Rasinmäki +358 50 306 6036, jyri.rasinmaki@intraktio.com

Lue lisää meistä: 
hommahimaan.fi

Olemme yksi Vuosisadan rakentajat -kilpailun 15:sta finalistista. Kilpailu on säätiöiden lahja 100 vuotiaalle Suomelle ja sen nuorisolle.

Mitä Homma himaan puuhaa kesällä?

Mitä Homma himaan puuhaa kesällä?

Kokoa, Diilikone ja neljä muuta kiinnostavaa konseptia syntyivät Kaupunkiakatemian kurssilla

Kokoa, Diilikone ja neljä muuta kiinnostavaa konseptia syntyivät Kaupunkiakatemian kurssilla