Mitä Homma himaan puuhaa kesällä?

Mitä Homma himaan puuhaa kesällä?

Toukokuussa meidät ja viisi muuta tiimiä palkittiin Vuosisadan rakentajien kehittämisrahalla. Kuluneiden viikkojen aikana olemme pohtineet tapoja hyödyntää kehittämisraha ja kesä parhaalla mahdollisella tavalla. Kesän aikana haluamme käytännössä testata palvelumme toimivuutta: osapuolten löytämistä ja yhdistämistä. Tavoitteenamme on löytää potentiaalisia asunnon ja työn tarjoajia sekä kotia ja työtä tarvitsevia nuoria. Haluamme näyttää, miten palvelumme konkreettisesti toimii. Tavoitteenamme onkin löytää koti ja työtä viidelle nuorelle vuoden loppuun mennessä.

Koska tiedostamme, että tämä työvaihe vaatii asiaan paneutumista ja sille omistautumista päätimme palkata tiimiimme kokeilukoordinaattoriksi Aleksin:

19121805_115528955713909_101171433580789760_n.jpg

Moikka

"Moikka! Olen Aleksi ja aloitin Homma himaan - tiimin kokeilukoordinaattorina 14.6. Olen aivan fiiliksissä hankkeesta, sillä sen tavoitteet ovat tärkeitä ja uusia avauksia kaivataan. Minusta on hienoa päästä osallistumaan konseptin kehittämiseen, joka selkeästi vastaa nuorten arjessaan kokemiin haasteisiin. Pestissä aion tehdä parhaani nuorten hyvinvoinnin edistämisen eteen etsimällä hankkeelle yhteistyökumppaneita.

Olemme todella iloisia saadessamme Aleksin mukaan tiimiiimme ja odotamme innolla, mitä kesä tuo tullessaan!

Homma himaan pikatreffailee Helsinki Design Weekillä!

Homma himaan pikatreffailee Helsinki Design Weekillä!

Palkkaamme kokeilukoordinaattorin!

Palkkaamme kokeilukoordinaattorin!