Olemme saaneet ympärillemme upean jengin nuoria kehittämään meidän konseptia. Muun muassa näitä skenaarioita Aalto yliopiston ja Helsingin yliopiston yhteinen Kaupunkiakatemia on pyöritellyt kanssamme. Innolla odotamme 24.5 valmistuvia tuloksia, jonka jälkeen on kesä aikaa testata ajatuksia asumis- ja työkokeiluihin osallistuvien nuorten kanssa. 

Olemme saaneet ympärillemme upean jengin nuoria kehittämään meidän konseptia. Muun muassa näitä skenaarioita Aalto yliopiston ja Helsingin yliopiston yhteinen Kaupunkiakatemia on pyöritellyt kanssamme. Innolla odotamme 24.5 valmistuvia tuloksia, jonka jälkeen on kesä aikaa testata ajatuksia asumis- ja työkokeiluihin osallistuvien nuorten kanssa. 

uusinormaali.gif
Kokoa, Diilikone ja neljä muuta kiinnostavaa konseptia syntyivät Kaupunkiakatemian kurssilla

Kokoa, Diilikone ja neljä muuta kiinnostavaa konseptia syntyivät Kaupunkiakatemian kurssilla

tyhjät asunnot.gif