Homma himaan palkittiin kehittämisrahalla Vuosisadan rakentajien kevätjuhlassa

Homma himaan palkittiin kehittämisrahalla Vuosisadan rakentajien kevätjuhlassa

Kehittelemme ideaamme asumista ja työtä nuorille tarjoavasta palvelusta osana Vuosisadan rakentajat –haastekilpailua. Kilpailun etenemistä juhlistettiin keskiviikkona kulttuuriareena Gloriassa. Vuosisadan rakentajien 15 finalistitiimiä esittelivät tapahtumassa ideoidensa etenemistä ja ilta huipentui siihen, että meidät sekä viisi muuta tiimiä palkittiin 7000 euron kehittämisrahalla. Haluamme onnitella muita kehitysrahan saaneita finalisteja sekä toivottaa tsempit kaikille tiimeille kesän kokeiluihin!

Kehittämisrahan avulla aiomme etsiä asuntoa sekä työtä kaipaavia nuoria ja löytää heille nämä elämän peruspalikat. Tällä tavoin selvitämme, mitä ideamme käytännössä vaatii meiltä palvelun operoijina ja pääsemme myös konkreettisesti vaikuttamaan nuorten arjen hyvinvointiin.

Nyt etsimme ja kontaktoimme erilaisia asunnon ja työn tarjoajia. Nämä voivat olla asuntopalveluiden tarjoajia, erilaisia järjestöjä tai mahdollisia yksityishenkilöitä, joilla on vapaita huoneita ja halua lähteä mukaan. Jos sinä tai organisaatiosi tahdotte lähteä mukaan kokeiluumme, tai tiedät kehen meidän kannattaisi tutustua, ota rohkeasti yhteyttä!

Informoimme pian lisää siitä, millaisia konkreettisia steppejä otamme seuraavaksi kokeilussamme. Tervetuloa seuraamaan tarinaamme!

tyhjät asunnot.gif

"Tässä maailmassa on liian vähän auttamista"

"Tässä maailmassa on liian vähän auttamista"