Olemme yksi Vuosisadan rakentajien finalisteista

Olemme yksi Vuosisadan rakentajien finalisteista

Vuosisadan rakentajat on kaikille avoin haastekilpailu, jossa etsitään nuorten hyvinvointia ja osallisuutta parantavia ideoita. Parhaan ratkaisun kehittänyt tiimi saa säätiöiltä merkittävän rahoituksen ideansa toteuttamiseen. Kilpailu on 43 suomalaisen säätiön ja rahaston yhteinen lahja satavuotiaalle Suomelle.

Vuosisadan rakentajissa etsitään ratkaisuja, jotka rakentavat nuorille parempaa tulevaisuutta. Homma himaan on lähtenyt mukaan kilpailuun kehittämään palvelua, joka tarjoaa nuorelle asunnon ja työn samassa paketissa. Olemme yksi kilpailun 15 finalistitiimistä, jotka valittiin 326 hakijan joukosta. Kilpailu päättyy lokakuussa ja tällä hetkellä työstämme ja kokeilemme palveluamme suurella innostuksella.

Tutustu tarkemmin Vuosisadan rakentajiin täällä.

"Miten saada inhimillinen kysyntä ja tarjonta kohtaamaan?"

"Miten saada inhimillinen kysyntä ja tarjonta kohtaamaan?"

Haluatko mukaan?

Haluatko mukaan?