Anna NAL tuutoriksi

Anna NAL tuutoriksi

Anna muuttaa Nuorisoasuntoliiton asuntoon Espoon Suviniittyyn ja aloittaa NAL tuutorina. Lämpimästi tervetuloa!

 

Moikka!

 

Olen 24-vuotias nuori nainen Espoosta. Olen lyhyen ikäni aikana ollut niin työelämässä kuin poissa sieltä hahmotellen unelma-ammattiani. Täällä hetkellä toimin myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä.

 

Innostun helposti uusista asioista ja siksi lähdin mukaan Homma Himaan toimintaan.
Näen toiminnassa hienon mahdollisuuden yhdistää asuminen ja työ. Toiminta tukee nuorien itsenäistymistä ja lisäksi pääkaupunkiseudun hankala asuntotilanne huomioon ottaen, mahdollistaa muuttamisen omaan asuntoon.


Löysin tarkempaa tietoa asumis- ja työkokeilusta internetin kautta. Samalla tutustuin Nuorisoasuntoliiton toimintaan. Parasta Nuorisoasuntoliiton mahdollistamassa kokeilussa on se, että pääsen vaikuttamaan nuorten asioiden edistämiseen. Haluan tehtävässäni tarjota asukkaille mahdollisuuden osallistua yhteisten asioiden hoitamiseen, yhdessäoloon ja mahdollisiin kehittämishankkeisiin.

 

Sovimme Nuorisoasuntoliiton yhteyshenkilöiden kanssa työtehtävikseni mm. nykyisten ja tulevien asukkaiden tutoroinnin, kerho- ja urheilutoiminnan sekä päivittäisten arkiaskareiden tukemisen. Erityisesti innostuimme ajatuksestani vapaamuotoisesta sunnuntaijumpasta.
Toiminnan startattua aion ensitöikseni kerätä asukkaiden omia ajatuksia yhteisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä.

 

Odotan innolla muuttoa ja uusiin naapureihin tutustumista!

 

Nähdään rapussa!
Terkuin Anna

 

Hae asuntoa ja työtä Kirkkonummelta!

Hae asuntoa ja työtä Kirkkonummelta!

Reilu viikko takana Herttoniemessä

Reilu viikko takana Herttoniemessä