Reilu viikko takana Herttoniemessä

Reilu viikko takana Herttoniemessä

Moi!

Olen Rita, 22-vuotias alkujani Lapista, mutta opiskellut yo-muusikon tutkinnon Jyväskylässä. Kuulin Homma himaan -kokeilusta ystävältäni kesän lopussa, ja koska määräaikainen kesätyöni Sodankylässä oli päättymäisillään, päätin hakea mukaan. 

Minulla oli toinen välivuosi edessä eikä kotipaikkakunnallani ole jatko-opintomahdollisuuksia, joten muutto etelään päin olisi joka tapauksessa ollut edessä ennemmin tai myöhemmin. 

Kämppä+työ, jossa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin sopi tilanteeseeni paremmin kuin hyvin. Kotikonnuiltani Lapista tulen varmaan toisinaan kaipaamaan lumista talvea, kilttiä kissaani sekä revontulien tuijottelua täydessä hiljaisuudessa.

Reilun viikon jälkeen Herttoniemi vaikuttaa kuitenkin oikein mukavalta paikalta asustella. Toistaiseksi työkseni sovittiin talotoimikunnan perustaminen. Viimeisen viikon aikana olen lähinnä tutustunut Nuorisosäätiön työntekijöihin sekä hieman ideoinut heidän kanssaan, millainen voisi olla ensimmäinen kokous ja miten saisimme asukkaat innostumaan toiminnasta. Uskoisin, että ensimmäinen kokous tullaan pitämään marras-joulukuun vaihteessa.
#nuorisosäätiö

Anna NAL tuutoriksi

Anna NAL tuutoriksi

Homma himaan risteili asumisalan toimijoiden kanssa

Homma himaan risteili asumisalan toimijoiden kanssa