Vuosisadan rakentajien voittajat palkittiin 1.10

Vuosisadan rakentajien voittajat palkittiin 1.10

Homma himaan -palvelua on viimeiset puoli vuotta kehitetty osana Vuosisadan rakentajat -haastekilpailua. Kilpailu päättyi sunnuntaina ja voittajaksi julistettiin nuoria rauhantekoihin kannustava Gutsy Go. Lisäksi rahoitusta ideoilleen saivat Someturva, RT Lit, Integrify ja Elämän peili. Homma himaan onnittelee kilpailussa menestyneitä tiimejä upeasta työstä!

Olimme pettyneitä, ettemme kuuluneet palkittujen joukkoon. Olemme kehittäneet palveluamme suurella innolla ja sydämellä. Olemme saaneet sparrausta eri alojen asiantuntijoilta ja löytäneet ympärillemme hienon kumppaniverkoston. Ennen kaikkea olemme onnistuneet siinä tärkeimmässä eli tarjoamaan nuorille koteja ja luomaan heille työtä sekä tärkeitä rooleja omissa asuinyhteisöissään.

Voi olla, ettemme ole onnistuneet artikuloimaan riittävän selvästi sitä, mitä olemme tekemässä ja kuinka suurta ilmiötä olemme luomassa. Vaikka palvelumme alkuidea on kohtuuhintaisen asumisen lisääminen nuorille, olemme myös paljon muuta: mahdollistamme nuorille tärkeitä työkokemuksia sekä mahdollisuuden tehdä hyvää omassa asuinympäristössään ja muuttaa maailmaa naapurusto kerrallaan. 

Nyt on aika katsoa tulevaan. Etsimme rahoitusta aktiivisesti ja viemme kokeiluja eteenpäin yhdessä nuorten, kumppaneiden ja naapurustojen kanssa ja avaamme uusia asumisen ja työn komboja. Konseptimme kehittyy koko ajan.

Haluamme kiittää Vuosisadan rakentajat -kilpailun mahdollistaneita säätiöitä, kilpailun järjestäjiä sekä muita finaalissa mukana olleita tiimejä tuesta ja hienoista hetkistä. Toivotamme onnea matkaan sekä rahoituksen saaneille että muille vielä rahoitusta etsiville tiimeille. Näiden viidentoista huikean idean matka on vasta aluillaan ja niillä on potentiaalia rakentaa upea tuleva vuosisata Suomen nuorille.

 

Hae kotia ja NAL tuutoriksi Espoon Suviniittyyn

Hae kotia ja NAL tuutoriksi Espoon Suviniittyyn

Kokemuksia työn ja asumisen yhdistämisestä nuorten silmin

Kokemuksia työn ja asumisen yhdistämisestä nuorten silmin