Homma himaan risteili asumisalan toimijoiden kanssa

Homma himaan risteili asumisalan toimijoiden kanssa

Saimme iloksemme kutsun mukaan ARAn Yhdyskuntien uudistaminen -seminaariin. Kyseinen seminaari kokosi yhteen erilaisista taustoista tulevia asumisalan toimijoita ja sloganiksi oli valittu ”Kiva asua nyt ja tulevaisuudessa”. Ohjelmassa oli kiinnostavia puheenvuoroja asumisen digitalisaatiosta ja puurakentamisen edistämisestä asumisen tilaan Euroopassa.

Myös Homma himaan -palvelun ideaa päästiin esittelemään osana seminaarin ohjelmaa. Koska ilmoittauduimme mukaan seminaariin viime metreillä, emme olleet ehtineet suunnitella paljon muuta kuin oman puheenvuoromme. Seminaarissa vietetyt päivät olivat kuitenkin kaikinpuolin iloinen yllätys, sillä saimme osaksemme positiivista huomiota ja alustavia neuvoteluja useista kiinnostavista yhteistyömahdollisuuksista. Kannustavan palautteen ja tuen saaminen erilaisilta asumisalan toimijoilta tuntui erityisen tärkeältä, sillä haemme yhä rahoitusta palvelullemme. Seminaariin osallistuminen vahvisti entisestään tunnettamme siitä, että kun toiminnallemme löytyy rahoitus, niin kiinnostusta yhteistyöhön löytyy. Kiitos kaikille, jotka osoittivat kiinnostusta palveluamme kohtaan! Käy lukemassa lisää seminaarista ja sen ohjelmasta ARAn sivuilta.

 

IMG_20171023_180805 copy.jpg
Reilu viikko takana Herttoniemessä

Reilu viikko takana Herttoniemessä

Fahad's Story

Fahad's Story